top of page

DIENSTEN

BEDRIJFSHUISVESTING

BEGELEIDING EN CONCULTANCY

In de bedrijfshuisvesting richten wij ons op de twee belangrijkste kerntaken, te weten: begeleiding en consultancy. Daar valt o.a. te denken aan:

 

Begeleiding

Transactiebegeleiding van aan- en verkoop alsmede van aan- en verhuur trajecten van winkels, kantoren, bedrijfsruimten en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het initiëren en sluiten van beleggingstransacties.

 

Consultancy

Analyses van huisvestingsvraagstukken, portefeuille samenstelling/opbouw, locatiescans, due diligence, marktonderzoek en haalbaarheidsstudies.

TAXATIES

EEN TAXATIE- EN MAKELAARSKANTOOR DAT VOLDOET AAN DE HOOGSTE EISEN VAN DEZE TIJD

BNS Bedrijfsmakelaars is RICS, NRVT en VastgoedCert gecertificeerd. Een taxatie- en makelaarskantoor dat voldoet aan de hoogste eisen van deze tijd. De taxaties die wij uitvoeren zijn o.a. ten behoeve van jaarrekeningen, financieringen, (beleggings)transacties, fusies, overnames, faillissementen, aan- en verhuur en aan- en verkoop transacties alsmede fiscale kwesties.

 

Wij zijn taxatiespecialisten en hebben een aantoonbaar track-record in taxaties van (zowel in verhuurde en leeg staat als voor eigen gebruik van:

  • kantoor-, winkel- en bedrijfspanden;

  • maatschappelijk vastgoed

  • minnelijke waarderingen met de belastingdienst;

  • projectontwikkeling en herontwikkeling;

  • grondwaardebepaling;

  • appartementencomplexen of grondgebonden woningen, solitaire appartementen, kamerverhuur objecten en studio’s voor beleggingsdoeleinden.

BEHEER

EEN BETROUWBARE PARTNER IN VASTGOEDBEHEER

Een betrouwbare partner in vastgoedbeheer, dat is waar een eigenaar van onroerend goed naar op zoek is. Door een proactieve benadering streven wij naar continuïteit van uw cashflow en optimalisatie van de waardeontwikkeling van het onroerend goed. Wij bieden ondersteuning ten aanzien van zowel onderhoud- en technisch beheer als financieel- en administratief beheer.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page