top of page

OVER ONS

BNS Bedrijfsmakelaars maakt in deze markt het verschil en is zeer succesvol voor haar opdrachtgevers. Door ons wordt elke opdracht ervaren als een blijk van vertrouwen in onze dienstverlening. Dat het aantal opdrachten de laatste jaren sterk is toegenomen danken wij onder meer aan de hoge kwaliteit van onze taxaties en de succesvolle transacties die wij voor onze klanten realiseren. Mede door onze alertheid, accuratesse en snelheid binnen onze vakgebieden spelen wij in op de nieuwe marktontwikkelingen van deze tijd.

 

Naast onze regionale kennis en netwerk beschikt ons kantoor over een groot landelijk netwerk van vastgoedprofessionals.

BNS Bedrijfsmakelaars werkt met hoog gekwalificeerde werknemers, met minimaal HBO werk- en denkniveau en heeft vestigingen in Zwolle, Meppel en Emmen. Ons werkgebied ligt tussen de lijn Ommen – Emmeloord, naar het noorden toe tot en met de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

BNS Bedrijfsmakelaars heeft 5 kernwaarden: Transparantie, Integriteit, Respect, Waardigheid en Verantwoordelijkheid. Dat is waar wij samen voor staan.

 

Graag nodigen wij u uit om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij maken graag het verschil!

ADRIAAN BOOGAERDT

Na de afronding van de opleiding Management, Economie en Recht aan de Hanzehogeschool in Groningen is Adriaan sinds 1996 werkzaam in de makelaardij. Hij is in 1998 beëdigd als makelaar/taxateur voor de rechtbank in Zwolle. Daarnaast is hij lid van de RICS sinds 2002, Register Taxateur (ingeschreven in het register groot zakelijk) en lid van het tuchtcollege van het NRVT.

Specialisme: taxaties en vastgoedbeleggingen

Adriaan 1.jpg
DSC_0116-bewerktWeb.jpg

MATHIJS STEENBERGEN

Na het succesvol afronden van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen is Mathijs sinds 2015 werkzaam in de makelaardij. In juli 2018 is hij in
het NRVT ingeschreven als register taxateur in de kamer bedrijfsmatig vastgoed met de aantekening grootzakelijk vastgoed. Ook is hij sinds oktober 2018 gecertificeerd
TMI – taxateur met als specialisatie commercieel vastgoed.
Naast het taxeren is Mathijs ook actief met verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop van bedrijfsmatig vastgoed.

Specialisme: taxaties, kantoren en bedrijfsruimtes

SINTA TIGELAAR

Na het afronden van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool te Groningen is Sinta ruim 10 jaar werkzaam in de bedrijfsmakelaardij. Contact met mensen en diversiteit van het vak spraken haar aan om deze richting te kiezen. Later heeft zij zich gespecialiseerd als Register-Taxateur (RT) in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Naast het taxeren en makelen is Sinta tevens lid van de Zwolsche Vastgoedsociëteit.  

Specialisme: taxaties en winkels

Sinta.jpg
Kim 1.jpg

KIM HOFMEIJER

Na 6 jaar in de woningmakelaardij te hebben gewerkt, heeft Kim de overstap gemaakt naar de bedrijfsmakelaardij. Sinds januari 2014 is ze werkzaam bij BNS Bedrijfsmakelaars. Kim heeft haar SVMNIVO-diploma Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed behaald en zit nu in het laatste traject van de opleiding, waarna ze zich zal inschrijven als Register-Taxateur (RT) in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. 

DANIELLA LEUSINK

Na jarenlang docent te zijn geweest in het basisonderwijs, is Daniëlla sinds april 2018 werkzaam geweest als office manager bij BNS Bedrijfsmakelaars. Sinds 2021 is zij gestart met haar opleidingstraject als junior taxateur. 

Daniella 1.jpg
Lyset.jpeg

LYSET EGGINK

Na het succesvol afronden van haar secretariële opleiding is Lyset in 2014 begonnen bij BNS Bedrijfsmakelaars.

Sinds begin 2019 is ze terug werkzaam als administratief medewerkster.

Lyset ondersteunt haar collega’s waar nodig en houdt nauw contact met huurders en verhuurders.

THIJS ZWEEP

Momenteel is Thijs bezig met de laatste fase van zijn studie bedrijfskunde A&C aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij sinds september 2020 werkzaam bij BNS Bedrijfsmakelaars als commercieel medewerker.

DSC_0168-bewerktWeb.jpg
bottom of page